Dörrar

Vi samarbetar med Drutex och vikking för att kunna erbjuda dörrar för alla typer av projekt och arkitektoniska stilar. utmärkt kvalitet till attraktiva priser.

VikKing Ytterdörr

Exklusiva ytterdörrar med glasfiberförstärkning längs hela strukturen. Kompositdörrar deformeras inte, rostar inte och absorberar ingen fuktighet. Mycket hög hållbarhet och säkerhet samt tålig mot UV-strålning vilket gör dom till ett bra alternativ till trä. Dörrarna kan anpassas efter kundens önskemål.

Drutex MB-78EI

Täthet och brandskyddsisolering utmärker denna branddörr från Drutex. Dörren uppfyller europeiska krav vad gäller konstruktionen för att avgränsa en zon i brinnnade byggnad. Systemet möjliggör montering av alla typiska brandsäkra glasrutor med lämpliga klasser. I systemet kan man ha röktäta konstruktioner i flera möjliga varianter.

Drutex PVC Iglo Energy

Iglo Energy är Drutex egenutvecklade produkt. Dörrarna är utrustade med ett innovativt tätningssystem, som garanterar de bästa parametrarna för energibesparing. Detta är den första lösningen i världen i ett sådant system där man tillämpar en  centraltätning i skummad EPDM. Systemet garanterar även utomordentliga parametrar för luftgenomsläppning, vattentäthet och vindmotstånd. Denna lösning är perfekt för energibesparande och passiva hus. 

Drutex aluminiumdörrar

Moderna Drutex aluminiumdörrar är ett svar på den nutida arkitektoniska utvecklingen tack vare utnyttjandet av innovativ teknologi och formens mångfald. Det breda urvalet av system i aluminium gör det möjligt att skapa funktionella och snygga konstruktioner, och lätt koppla fönster till dörrar, uterumspartier eller skjutpartier. Drutex aluminiumdörrar tillmötesgår högsta kvalitetskrav och behåller samtidigt utmärkta parametrar när det gäller energibesparing, hållbarhet och stabilitet av konstruktionen.

Teknisk fakta

Drutex PVC Iglo 5

Iglo 5 erbjuder väldigt bra isoleringsparametrar och säkerhet till ett attraktivt pris. Iglo 5 finns att få i mängder av former och mått där endast klientens fantasi sätter gränser. Den stora mängden tillgängliga färger ger många möjligheter. Iglo 5 har stålförstärkningar och kombinerat med antistöld krokar och säkerhetslösningar för ventilation kan du och din familj känna er trygga.​