Fönster

Vi samarbetar med Drutex som är europas största fönstertillverkare och Oknoplast för att kunna erbjuda fönster för alla typer av projekt och arkitektoniska stilar. utmärkt kvalitet till attraktiva priser.

Drutex PVC Iglo 5

Iglo 5 erbjuder väldigt bra isoleringsparametrar och säkerhet till ett attraktivt pris. Iglo 5 finns att få i mängder av former och mått där endast klientens fantasi sätter gränser. Den stora mängden tillgängliga färger ger många möjligheter. Iglo 5 har stålförstärkningar och kombinerat med antistöld krokar och säkerhetslösningar för ventilation kan du och din familj känna er trygga. 

Drutex PVC Iglo light

Ett modernt Iglo Light system kännetecknas av snygg design med smal karm och båge. Detta möjliggör betydligt större ljusinsläpp och gör systemet till en perfekt lösningar för gamla byggnader med höga och smala fönster. Iglo Light konstruktion är utarbetad av Drutex egna forskningslaboratium och utmärker sig med perfekt stadga och varaktighet. Systemet är perfekt för de som uppskattar smakfull design och hög grad av täthet. 

Drutex PVC Iglo Energy

Iglo Energy är Drutex egenutvecklade produkt. Fönster är utrustade med ett innovativt tätningssystem, som garanterar de bästa parametrarna för energibesparing. Detta är den första lösningen i världen i ett sådant system där man tillämpar en  centraltätning i skummad EPDM. Systemet garanterar även utomordentliga parametrar för luftgenomsläppning, vattentäthet och vindmotstånd. Denna lösning är perfekt för energibesparande och passiva hus. 

Drutex aluminiumfönster

Moderna Drutex aluminiumfönster är ett svar på den nutida arkitektoniska utvecklingen tack vare utnyttjandet av innovativ teknologi och formens mångfald. Det breda urvalet av system i aluminium gör det möjligt att skapa funktionella och snygga konstruktioner, och lätt koppla fönster till dörrar, uterumspartier eller skjutpartier. Aluminiumfönster tillmötesgår högsta kvalitetskrav och behåller samtidigt utmärkta parametrar när det gäller energibesparing, hållbarhet och stabilitet av konstruktionen. Fönster i aluminium är perfekta för att skapa stora glasytor, vilket påverkar mängden dagsljusinsläpp och användningskomfort. 

Teknisk fakta

Drutex Softline

Klassisk elegans med material i furu, meranti eller lärkträ i Drutex Softline system. Profilerna är tillverkade av ihoplimmade lager av massivt trä. Fönsterkarmens nedre kanter skyddas av aluminiumdropplister. Dessutom använder man en termodropplist, vilkens form är anpassad till fönstrets utseende. En elegant lösning som skyddar mot vädrets påverkan. 

Drutex Duoline

Drutex Duoline system är en innovativ lösning där aluminiumets hållbarhet och träets estetik möts. Systemet uppfyller stränga krav för energibesparande och passivt byggande. Aluminiumprofilens kanter har en karakteristisk klassisk form, vilket uttrycker den moderna designen och nutida arkitektoniska trender. Möjlighet att välja bland träprofiler med tjocklek på 68 mm, 78 mm eller 88 mm ger flera konstruktionslösningar. Det yttre väderbeständigt överdraget i aluminium och ett lämpligt anslutningssystem förbättrar fönstrets stabilitet, statiska parametrar, energieffektivitet och ljudisolering.

Oknoplast Pixel

Ett fönster med perfekt kombination av design, elegans och modern teknik som ger upp till 22 % mer ljus i rummet.

 1. Smalare och elegantare profil som framhäver interiörens karaktär
 2. Unik form, räta vinklar, inga avrundningar
 3. Lägre profiler och större glasytor gör fönstret energisnålare
 4. Större glasytor släpper in mer naturligt ljus vilket förbättrar boendekomforten
 5. Karm och båge är stålförstärkta vilket ger möjlighet att tillverka stora fönster
 6. För snabbare och enklare montage är Pixel anpassat för adjufix-montage
 7. Smyglistspår finns som tillval
 8. Pixel finns som inåtgående fönsterdörrar och skjutdörr: PSK, PSK-Z och PSK Atrium

Oknoplast Danline

Danline systemet har en låg profil som är skapad för den Nordiska arkitekturen med utåtgående vridfönster. Ett klassiskt villafönster helt enkelt!

 1. Klassisk design med fina avfasningar
 2. Karmens djup 116 mm
 3. Vädringsläge
 4. 2 eller 3 glas med dubbla energiglas
 5. Alla glasningslister är på insidan vilket
 6. minskar inbrottsrisken
 7. Adjufixmontage
 8. 10 års garanti, 10 års färggaranti
 9. Beslag: Peter Nielsen och Assa Abloy
 10. PVC profilen är stålförstärkt
 11. Smyglistspår finns som tillval

Oknoplast Winergetic

Detta är en garanti för låga energiförluster och därmed sänkta värmekostnader i byggnaden.

 1. Avancerade värmeisoleringsparametrar – låga energiförluster och sänkta värmekostnader
 2. Brett urval av isolerglaspaket, glaspaket upp till 50mm
 3. Rundad profilform på utsidan
 4. Ökat bullerskydd
 5. Adjufixanpassat för lättare och snabbare montage
 6. Karm och båge är stålförstärkt vilket ger möjlighet att tillverka stora fönster
 7. Låga U-värden
 8. Winergetic finns som inåtgående fönsterdörrar och skjutdörr: PSK, PSK-Z och PSK Atrium
 9. Smyglistspår finns som tillval
 10. Som tillval finns låsbara handtag samt personsäkra glas
 11. Passar till Winergetic inåtgående fönsterdörrar
 12. Finns att få med dolda gångjärn (tillval)
 13. 10 års garanti, 10 års färggaranti