Golv- och väggbeklädnad

Att få ett bra slutresultat handlar mycket om att välja rätt material. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt bland alla varianter. Våra golvläggare och plattsättare ser till att allt hamnar på plats.

plast_square

Plastgolv

Billigt, enkelt och funktionellt. Passar egentligen i alla delar av huset men när det väl blir slitet går det inte att fräscha till. Man får byta helt enkelt.

Linoleum

En lite snyggare variant av plastliknande golv (men gjort av bland annat trämjöl/kork/kalkstensmjöl och linolja) men det ska bonas eller vaxas emellanåt för att hålla sig snyggt. Används ofta i större offentliga lokaler men passar även i privata hus och lägenheter.

Textil

Heltäckningsmatta exempelvis. Gör återtåg i svenska hus. Dämpar ljud bra och är mjukt och skönt att gå på. Men kräver förstås tvätt och regelbunden rengöring.

Trägolv

Fint och hållbart men är inte så tåligt mot vatten eller hårda vassa föremål. I sovrum och vardagsrum är det perfekt. I kök, groventré eller hall där man går in med yttersidor kan det vara bättre med andra material.

Klinkers

Slitstarkt och hållbart. Perfekt för hallgolv, badrum, tvättstuga med mera. Men, se till att kombinera det med golvvärme. Annars blir det kallt och det tar tid för ett blött golv att torka.strets utseende. En elegant lösning som skyddar mot vädrets påverkan. 

Kakel

I badrum och kök. På väggarna, inte som golv. Lätt att hålla rent och det håller länge. Finns i en mängd varianter och mönstermöjligheter. Även som mosaik.

Epoxigolv

Epoxigolv kräver minimalt underhåll tack vare dess beständighet mot kemikalier samt att de är fogfria. De är lättstädade, lätta att underhålla och reparera. 

5 skäl till att välja ÅS Golv & Bygg

  • Lång erfarenhet. Vi ser till att allt blir korrekt i alla led – såväl på ytan som på djupet.
  • Hög service. För oss är alla kunder lika viktiga och du kan alltid förvänta dig samma service oavsett projektets omfattning.
  • Kompletta lösningar. Involvera oss gärna i hela processen – från idéarbete till färdig beställning – för att få en skräddarsydd helhetslösning utefter just dina behov.
  • Alltid garanti. Om vi mot förmodan inte skulle uppfylla den tidsplan som är bestämd får du tillbaka 10% tillbaka på offerten.
  • Miljövänliga. Vi tänker och agerar miljövänligt i allt vi gör och arbetar efter ISO1400.
  • Kvalitetssäkrade I samtliga uppdrag arbetar vi enligt en dokumenterad KMA-plan (kvalitets- miljö- och arbetsmiljöplan). Det innebär att du kan vara säker på att det vi gör alltid är kvalitetssäkrat och riktigt.