Golvavjämning

Perfekt yta för golvbeläggning eller som en färdig yta

Vi jämnar ut ditt golv så att det blir som nytt

Golvavjämning är ett samlingsnamn för metoder och produkter som används för att åstadkomma en yta som är färdig för golvbeläggning eller en yta som själv kan utgöra en perfekt färdig golvyta.

Vi kan hjälpa dig genom hela processen och kan leverera helhetslösningar. Skulle du hellre vilja ansvara för läggningen själv kan vi med hjälp av vår eminenta samarbetspartner leverera avjämningsmassan med hjälp av moderna pumpbilar.

En samarbetspartner med lång erfarenhet och hög precision

Vi samarbetar med TM Progress i Örnsköldsvik som är ett svenskt företag med lång erfarenhet av golvavjämning. TM Process är en leverantör som tar totalansvar för hela processen, från material till utförande. Men erbjuder även materialleveranser. Genom dem har vi möjlighet att hjälpa dig och erbjuda skräddarsydda lösningar, oberoende av i vilken omfattning du behöver hjälp.

Ta kontakt med oss

Som en rutinerad auktoriserad firma ligger vårt fokus på att leverera högsta kvalité i alla projekt vi tar oss an. Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig inom golvjämning utefter dina specifika behov – tveka då inte att ta kontakt med oss. Vi svarar gladeligen på dina frågor, ger dig rådgivning och berättar mer om hur vi arbetar. Efter förfrågan kommer vi gärna och tittar på vilka förutsättningar som finns för att kunna göra en rättvis bedömning av vad uppdraget skulle kräva. Välkommen att ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

5 skäl till att välja ÅS Golv & Bygg

  • Lång erfarenhet. Vi ser till att allt blir korrekt i alla led – såväl på ytan som på djupet.
  • Hög service. För oss är alla kunder lika viktiga och du kan alltid förvänta dig samma service oavsett projektets omfattning.
  • Kompletta lösningar. Involvera oss gärna i hela processen – från idéarbete till färdig beställning – för att få en skräddarsydd helhetslösning utefter just dina behov.
  • Alltid garanti. Om vi mot förmodan inte skulle uppfylla den tidsplan som är bestämd får du tillbaka 10% tillbaka på offerten.
  • Miljövänliga. Vi tänker och agerar miljövänligt i allt vi gör och arbetar efter ISO1400.
  • Kvalitetssäkrade I samtliga uppdrag arbetar vi enligt en dokumenterad KMA-plan (kvalitets- miljö- och arbetsmiljöplan). Det innebär att du kan vara säker på att det vi gör alltid är kvalitetssäkrat och riktigt.