Kontakta oss

Vi hjälper dig från start till avslutat projekt

Som en rutinerad auktoriserad firma ligger vårt fokus på att leverera högsta kvalité i alla projekt vi tar oss an. Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig inom golvjämning utefter dina specifika behov – tveka då inte att ta kontakt med oss. Vi svarar gladeligen på dina frågor, ger dig rådgivning och berättar mer om hur vi arbetar. Efter förfrågan kommer vi gärna och tittar på vilka förutsättningar som finns för att kunna göra en rättvis bedömning av vad uppdraget skulle kräva. Välkommen att ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Kontaktvägar

Ekonomi

Simone Lindgren

Telefon: 070-6213885

E-post: simone@asgolvbygg.se

Arbetsledare/Kalkyl

Marcus Lindgren

E-post: 073-827 56 41

Telefon: marcus@asgolvbygg.se

Övrigt

Fakturor skickas som .pdf till inbox.lev.996556@arkivplats.se

5 skäl till att välja ÅS Golv & Bygg

  • Lång erfarenhet. Vi ser till att allt blir korrekt i alla led – såväl på ytan som på djupet.
  • Hög service. För oss är alla kunder lika viktiga och du kan alltid förvänta dig samma service oavsett projektets omfattning.
  • Kompletta lösningar. Involvera oss gärna i hela processen – från idéarbete till färdig beställning – för att få en skräddarsydd helhetslösning utefter just dina behov.
  • Alltid garanti. Om vi mot förmodan inte skulle uppfylla den tidsplan som är bestämd får du tillbaka 10% tillbaka på offerten.
  • Miljövänliga. Vi tänker och agerar miljövänligt i allt vi gör och arbetar efter ISO1400.
  • Kvalitetssäkrade I samtliga uppdrag arbetar vi enligt en dokumenterad KMA-plan (kvalitets- miljö- och arbetsmiljöplan). Det innebär att du kan vara säker på att det vi gör alltid är kvalitetssäkrat och riktigt.