Snöskottning

Anlita proffs för snöskottning

Snöröjning, snöskottning och halkbekämpning för såväl privatpersoner som fastighetsägare och företag

Oberoende om det handlar om att bekämpa halka eller få bort snö från en villa och garageuppfart, eller ett större uppdrag från kommunen eller en bostadsrättsförening så kan vi bistå med den service som behövs.

Vi hjälper dig till en lyckad snöröjning, skottning eller halkbekämpning till en så bra kostnad som möjligt. För ytterligare information gällande hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov – tveka inte att ta kontakt med oss. Vi svarar gladeligen på dina frågor och berättar mer om hur vi arbetar.

Varmt välkommen.

Inom snöskottning erbjuder vi

Takskottning

Skydda din fastighet och förebygg snöras som kan ledad till både personskador och materiella skador. 

Snöröjning

Uppfarter, vägar och gångvägar. Vi ser till att du slipper kämpa mot snön.

Halkbekämpning

Halkbekämpning förebygger olyckor och genomförs vanligtvis genom användning av salt eller sand.

5 skäl till att välja ÅS Golv & Bygg

  • Lång erfarenhet. Vi ser till att allt blir korrekt i alla led – såväl på ytan som på djupet.
  • Hög service. För oss är alla kunder lika viktiga och du kan alltid förvänta dig samma service oavsett projektets omfattning.
  • Kompletta lösningar. Involvera oss gärna i hela processen – från idéarbete till färdig beställning – för att få en skräddarsydd helhetslösning utefter just dina behov.
  • Alltid garanti. Om vi mot förmodan inte skulle uppfylla den tidsplan som är bestämd får du tillbaka 10% tillbaka på offerten.
  • Miljövänliga. Vi tänker och agerar miljövänligt i allt vi gör och arbetar efter ISO1400.
  • Kvalitetssäkrade I samtliga uppdrag arbetar vi enligt en dokumenterad KMA-plan (kvalitets- miljö- och arbetsmiljöplan). Det innebär att du kan vara säker på att det vi gör alltid är kvalitetssäkrat och riktigt.